Langeraar Vivero, vrije kavels

Nieuwkoop - Langeraar
Actueel aanbod

€ 300.000,- tot € 466.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
500 - 799m2

Over dit project

Vivero in Langeraar (gemeente Nieuwkoop)
Wonen bij een landgoed, midden in de natuur!

Samen met twee particuliere initiatieven, Landgoed Langeraar en De Drooghmakerij, met elk hun eigen woonprogramma. Het deelgebied Vivero biedt ruimte aan maximaal 140 woningen van verschillende typen. De kavels met verschillende breedtes bieden u de mogelijkheid om vrijstaande of twee-onder-een-kap woningen te realiseren.

Er is veel vrijheid voor het realiseren van uw droomwoning op deze unieke locatie. Er komt veel groen en water in het gebied. Ook is er gedacht aan diverse speelplekken, waarvan de inrichting in overleg met de nieuwe bewoners wordt bepaald. Daarnaast krijgt elk deelgebied een unieke eigen uitstraling en beleving. Authentieke landwegen, zogenaamde kadewegen, verbinden de gebieden met het landgoed. Het landgoed (21 hectare groot) wordt ingericht volgens een landschapsplan en is grotendeels openbaar toegankelijk.

Rond het woongebied zijn veel fiets- en wandelroutes. Hierdoor kunt u heerlijk recreëren en ontspannen in de groene omgeving, binnen de hectische Randstad. Er is ook veel waterrecreatie: er kan volop gevist worden en in de winter kan men schaatsen op de Langeraarse Plassen.

Op deze unieke locatie kunt u uw droomhuis bouwen. Het plan is zo ingericht dat het veel vrijheid geeft voor het realiseren van uw woning met een minimum aan regels. De gemeente is namelijk welstandvrij. De kavels hebben verschillende breedtes en bieden de mogelijkheid om diverse typen woningen te realiseren.

De ontwikkeling van Vivero is in volle gang. Een groot deel van de kopers woont al in nieuw gebouwde woning. Er zijn nog 5 kavels beschikbaar.
Voor meer informatie over de kavels klik direct op Inschrijven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Langeraar Vivero, vrije kavels
Koopwoningen
31
Prijs
€ 300.000,- tot € 466.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Golfbaan, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwkoop.

Aanmelden