Nieuwkoop Buytewech-Oost, woon-werkkavels

Nieuwkoop - Nieuwkoop
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
400 - 800m2

Over dit project

Woon-werkkavels in Buytewech-Oost te Nieuwkoop
Wonen en werken in het waterrijke Nieuwkoop!

De uitbreidingswijk Buytewech-Oost ligt aan de rand van de kern Nieuwkoop. Midden in de wijk liggen de basisscholen van Nieuwkoop. De voetbal, tennis en hockeyvereniging liggen op loopafstand. Het centrum van Nieuwkoop is uitstekend bereikbaar per fiets (fietstunnel, 3 minuten) en auto. Vanuit de wijk rijd je zo de provinciale weg op naar omliggende plaatsen. Grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam zijn binnen een half uur bereikbaar.

Woon-werkkavels
Droomt u van een vrijstaande woning met bedrijfsruimte op een unieke plek? Dan kan dit binnenkort weleens werkelijkheid voor u worden. Op deze aantrekkelijke locatie kunt u wonen en werken combineren. De unieke kavels hebben een diepte van 27 meter. De eerste kopers kunnen zelf de breedte van de kavel bepalen. De grondprijs van de kavels is 432,-- euro per m2 (ex. BTW).

Voor meer informatie over de verkoop van deze 5 woon-werkkavels aan het water kunt u contact opnemen met onze kaveladviseur Peggy van Essen via telefoonnummer 14 0172 (geen netnummer nodig)

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwkoop Buytewech-Oost, woon-werkkavels
Koopwoningen
5
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwkoop.

Aanmelden