Nieuwkoop Zuidhoek kavels aan het water

Nieuwkoop - Nieuwkoop
Actueel aanbod

€ 430.000,- tot € 565.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
606 - 838m2

Over dit project

Zuidhoek in Nieuwkoop
Wonen aan het water, midden in de natuur!

Midden in het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen ontwikkelt de gemeente Nieuwkoop momenteel het prachtige woonproject Zuidhoek. Omringd door water en verspreid over 4 eilanden zijn 55 vrije bouwkavels met verschillende afmetingen gerealiseerd. Het project biedt ook ruimte aan een aantal projectmatige twee- en driekappers. Alle kavels hebben hun eigen aanlegsteiger en direct toegang tot het mooie natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen. De kavelverkoop van de eilanden is al in volle gang.

Wees er snel bij!
In totaal duurt de ontwikkeling van het project circa 7 jaar. Inmiddels zijn er alleen op Fase 4 nog enkele kavels voor een vrijstaande woning beschikbaar. De overige kavels zijn allemaal verkocht of in optie genomen. Fase 4 is het eiland dat in het verlengde van fase 3 ligt en parallel loopt aan het Meijepark en grenst aan de Zuideinderplas. Er kan gesproken worden van een zeer succesvol woningbouwproject. Fase 4 ging medio 2016 in de verkoop.

De omgeving
Hier kunt u echt ontspannen in de groene omgeving, binnen de hectische Randstad. Nieuwkoop ligt namelijk precies tussen Utrecht, Leiden, Alphen aan den Rijn en Amsterdam. En niet voor niets staan de Nieuwkoopse Plassen op de Europese monumentenlijst. Ook de omliggende weidse oude polders met haar sloten, kenmerken de karakteristieke omgeving.

Voorzieningen
Vanaf Zuidhoek bent u binnen vijf minuten varen of rijden in het authentieke centrum van Nieuwkoop. Hier bevinden zich voorzieningen zoals winkels, scholen, restaurants, diverse sportclubs en een zwembad. Alphen aan den Rijn is de dichtstbijzijnde stad op circa 10 km afstand. Alle vier de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn bereikbaar in circa 35 minuten rijden. U woont hier dus echt buiten, binnen de Randstad!

Modelwoning
De gemeente heeft een modelwoning ontwikkeld. U bent van harte welkom om (op afspraak) de woning van binnen te bezichtigen. De woning wordt ook gebruikt als logeeradres voor mensen die overwegen een kavel te kopen binnen de gemeente Nieuwkoop maar de gemeente nog niet (goed) kennen. Op deze wijze krijgen geinteresseerden op ludieke wijze de kans kennis te maken met Nieuwkoop. Wilt u een weekendje doorbrengen op Zuidhoek? Laat het ons dan even weten.

En heeft u interesse in een vrije kavel op Zuidhoek? Neem dan ook contact met ons op.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwkoop Zuidhoek kavels aan het water
Koopwoningen
88
Prijs
€ 430.000,- tot € 565.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwkoop.

Aanmelden