De 6 van Langeraar

Nieuwkoop - Langeraar
Actueel aanbod

€ 322.000,- tot € 377.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
145 - 158m2
Kaveloppervlak
175 - 219m2
Inhoud
555 - 635m2
Aantal kamers
3 - 5

Over dit project

NU IN VERKOOP: DE 6 VAN LANGERAAR

DE WONINGEN:
'De 6 van Langeraar' zijn 6 ruime twee-onder-één-kap woningen gelegen middenin de dorpskern. De woningen hebben een zeer ruime woonkamer en zijn inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Op zolder is er de mogelijkheid om een extra slaap- of hobbykamer te realiseren.

De voordelen van de 6 op een rij:
- 6 Royale tweekappers
- Woonoppervlakte vanaf ca 145 m² tot 158 m²
- Mogelijkheid tot werken aan huis
- Compleet met keuken, badkamer en toilet
- 3 tot 5 slaapkamers
- 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein
- Riante garage met diverse indelingsmogelijkheden
- Gezellige ligging in Dorpskern
- Langeraarse Plassen om de hoek

CENTRAAL GELEGEN
Centraal in de Randstad ligt Langeraar (onderdeel van de nieuwe gemeente Nieuwkoop), een gemoedelijk lintdorp aan het water en het groen. Centraal kunnen we zeker zeggen, want met een handvol minuten met de auto zit u via de provinciale weg N207 op de snelweg A4, en daarmee op korte tijd op Schiphol en in steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag. De N207 zelf brengt u snel in het streekcentrum Alphen aan den Rijn met prima winkel- en onderwijsvoorzieningen en een gezellig uitgaansleven.

In de dorpskern vrijwel tegenover het kleinschalige winkelcentrum "De Strooplikker" gaan nu als afronding van een kleine ontwikkeling de laatste 6 Tweekappers in de verkoop. Je ziet het niet vaak dat er in een dorpskern nog woningen worden gebouwd, daardoor zijn deze 6 woningen extra speciaal.

PLANNING
De verwachte start bouw van 'De 6 van Langeraar' is begin 2018 met een verwachte oplevering aan het einde van 2018.

CONTACT
Heeft u belangstelling in of vragen over "De 6 van Langeraar" neemt u dan contact op met Drieman Garantiemakelaars via telefoon of per mail en wij informeren u graag verder!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De 6 van Langeraar
Koopwoningen
6
Prijs
€ 322.000,- tot € 377.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwkoop.

Aanmelden