Buyten wonen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwkoop - Nieuwkoop
Actueel aanbod

€ 512.500,- tot € 522.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
185 - 185m2
Kaveloppervlak
258 - 279m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Buyten - Wonen in Nieuwkoop

Ruime gezinswoningen in gezellige buurt
In Buytewech-Oost liggen drie ruime kavels ingebed in een gezellige gezinsbuurt. Hier komen zes twee-onder-eenkappers, mooie ééngezinswoningen van 185 m2 met een tuin voor en achter en een ‘achterom’. Het ontwerp is open naar buiten en de rode en bruine bakstenen zorgen voor een warme sfeer. Vanuit de tuinen is er schitterend uitzicht op groen en water. De woningen zijn dicht bij school, verschillende sportvelden en het centrum van Nieuwkoop.

De comfortabele woningen zijn klaar voor toekomst. Ze zijn gasloos, energiezuinig, en hebben allemaal balansventilatie en een eigen duurzame warmtepomp voor tapwater en verwarming via vloerverwarming. Door warmtekoudeopslag is er ook koelte in de zomer. Verder kun je ervoor kiezen om zonnepanelen op je dak te plaatsen. Een mooie, duurzame plek voor mooi duurzaam wonen

Geïnteresseerd in dit project? Schrijf je dan nu in en blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buyten wonen
Koopwoningen
6
Prijs
€ 512.500,- tot € 522.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwkoop.

Aanmelden