De Grendel

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwkoop - Nieuwkoop
Toekomstig aanbod

vanaf € 210.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 m2

Over dit project

Wonen in De Grendel maakt wonen voor starters bereikbaar in Nieuwkoop!

Aan de noordkant van Nieuwkoop tussen Park Buytewech en de voetbal- en hockeyvelden bevindt zich de wijk Wijland. In deze wijk wordt Wonen in De Grendel gerealiseerd, bestaande uit twee complexen met ieder acht starterswoningen.

De Grendel is een uniek woonconcept, met zoveel mogelijk woonkwaliteit voor een betaalbare prijs. We bouwen de woningen volledig van hout, dat wordt geprefabriceerd in de fabriek. We kunnen hierdoor met een korte bouwtijd bouwen en daarmee maken we de woningen betaalbaar! De woningen worden voorzien van een ventilatiesysteem, boilervat en eigen zonnepanelen. Verder wordt de woning voorzien van een keuken, toilet en badkamer.

We richten ons echt op de jonge starters, die op dit moment nagenoeg geen kans hebben op de woningmarkt. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 50 m2 GBO. Via een centrale ontsluiting kom je de woning binnen, bestaande uit een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Er is een gezamenlijk groene buitenruimte en fietsenberging.

Wonen in De Grendel betekent wonen in een groene leefomgeving. De woonwijk bevindt zich nabij de school, diverse (sport-) verenigingen en het hart van Nieuwkoop. Daarnaast ben je zo binnen circa 40 minuten in de steden Amsterdam en Utrecht.

De verkoopprijzen van de woningen bedragen ca. € 210.000,- v.o.n. We verwachten in het voorjaar van 2022 te kunnen starten met de verkoop van de woningen. Wil je op de hoogte blijven van Wonen in De Grendel? Schrijf je dan nu in via de website www.wonenindegrendel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Grendel
Start verkoop
2022 (2e kwartaal)
Koopwoningen
16
Prijs vanaf
€ 210.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwkoop.

Aanmelden