Damstaete

Nieuwkoop - Langeraar
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In het plangebied (zie kaartje) is ruimte voor maximaal 20 vrije kavels. Dit is afhankelijk van de wensen van kopers met betrekking tot de gewenste kavelgrootte. Naast vrije kavels is het bouwen van 2-onder-1-kappers ook een mogelijkheid. Het project Damstaete geldt als entreegebied voor het woningbouwproject Langeraar Noordwest. De start van de woningbouw van het laatste project is gepland in 2019.

De gemeente maakt in samenspraak met de dorpsraad van Langeraar een schetsontwerp van het gebied van Damstaete.

Bij de ontwikkeling van de locatie Langeraar wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de individuele consument en actuele maatschappelijke veranderingen. Bijvoorbeeld door in te spelen op de veranderende behoeften en leefpatronen van de nieuwe- en bestaande bewoners. De verbinding met de bestaande kern en de omgeving van de locatie spelen een rol bij de ontwikkeling. Mogelijkheden voor het bouwen van een woning op een kavel via de constructie: Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en Particulier Opdrachtgeverschap worden onderzocht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Damstaete
Koopwoningen
20 (waarvan 10 beschikbaar)
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwkoop.

Aanmelden