Nieuwveen De Verwondering - Vrije kavels

Nieuwkoop - Nieuwveen
Actueel aanbod

€ 270.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
480 - 1200m2

Over dit project

De Verwondering in Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop)
Wonen in een park, naast de golfbaan!

Het project De Verwondering ligt in Nieuwveen en grenst aan een 18-holes golfbaan. Deze is uitgeroepen tot de mooiste golfbaan van Zuid-Holland. Nieuwveen maakt deel uit van gemeente Nieuwkoop en ligt letterlijk in het Groene Hart. Gemeente Nieuwkoop is bekend om haar prachtige natuur, waaronder de Nieuwkoopse Plassen. De gemeente Nieuwkoop omvat 13 dorpen, waaronder het dorp Nieuwveen. Binnen Nieuwkoop zijn diverse winkels, restaurants, basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs, een theater en diverse sportmogelijkheden.

De Verwondering is een woon- en recreatiegebied met een idyllische en landelijke uitstraling. Ook komt er een toegankelijk en ruim opgezet wandel- en speelpark, ter grootte van een voetbalveld.

Het plan bestaat uit drie eilanden: het Parkeiland, het Zuidereiland en het Noordereiland. De eilanden worden in deze volgorde ontwikkeld. Elk eiland krijgt een eigen uitstraling en mogelijkheden. De eilanden worden gescheiden door brede watergangen van minimaal 10 meter breed. In totaal worden er maximaal 100 woningen gerealiseerd, waarvan een groot deel vrijstaand en enkele twee-onder-een-kap.

Het Parkeiland
Dit eiland praktisch volledig ontwikkeld en wordt voor een groot deel ingericht als park. In het park komen bomen, hagen en kruiden. Een deel van de bomen is fruitdragend. Het fruit kan door de inwoners worden geplukt en gebruikt. Het eiland bestaat uit 29 vrije kavels die aan de westkant liggen, er is nog maar 1 kavel (kavel 18) beschikbaar.

Het Zuidereiland
Dit eiland omvat 26 vrije bouwkavels met verschillende afmetingen waarvan enkele gereserveerd voor tweekappers. Alle kavels liggen aan het water. De verkoop van deze kavels start1 novmeber 2018. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar.

Het Noordereiland
Dit eiland krijgt een eigen landschappelijke lommerrijke inrichting en omvat 34 grotere en kleinere kavels (489 m2 - 1200 m2). 24 kavels zijn gesitueerd aan het water waarvan een tiental kavels ook het zicht heeft op de golfbaan. De verkoop van de kavels is gestart in september 2018. De eerste kopers zijn nu aan het bouwen. Een deel van de kavels is al in optie genomen dan wel verkocht

De gemeente Nieuwkoop is een welstandsvrije gemeente. Het onherroepelijke bestemmingsplan laat veel toe om een bijzondere woning te creƫren op een kavel.

Voor meer informatie over de kavels klik direct op Inschrijven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwveen De Verwondering - Vrije kavels
Koopwoningen
100
Prijs
€ 270.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwkoop.

Aanmelden